OPŠTA PRAVILA PONAŠANJA NA CHATU !

ZABRANJENO! NAŠI CHATERI NEVOLE:

  • Korišćenje dva ili više nicka!
  • Pisanje jezikom nerazumljivim za sve (Znači piše se Srprsko-Hrvatskim jezikom)!
  • Korišćenje vulgarnih reči!
  • Korišćenje malih slova (velika slova označavaju vikanje)!
  • Provociranje i vrijedjanje!
  • Reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
  • Insistiranje na privatnom razgovoru sa nekim tko to ne želi!
  • Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a !
  • Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvredljivi, rasistički, diskriminirajući, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, preteće, uvredljive, uznemiravajuće, klevetničke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi način, radnje!

Chat nije mjesto gdje trebate izbacivati svoje frustracije, chat je mjesto gdje trebate da se opustite.Za kršenje pravila neće biti pošteđen! Budite uzor drugima, i neka drugi budu uzor Vama!

NASTAVAK PRAVILA

(Registrovani) Član Chata

Da bi dobili ovaj rang potrebno je jednostavno da se registrujete. Kada to uradite ,pri ulazu ćete koristiti Vaše ime i password ,tako da Vaše ime niko drugi neće moći koristiti. Ovaj rang preporučujemo SVIMA koji žele da budu više od jednom na chatu. Ovaj rang ima mogućnost poručivanja muzičkih želja.

Moderator Chata

Sama riječ MODERATOR je dovoljna da shvatite o čemu se radi. Ovaj rang se dodjeljuje voditeljima radija ,kao i stalnim ,odgovornim chaterima ima opciju KICK (izbaci). Moderator može izbaciti člana ili gosta,ali ne može drugog moderatora ili admina. Ove privilegije ne smijete koristiti u privatne svrhe.

Administrator Chata

Admin je ujedno i najveći rang koji možete dobiti.Možete da izbacujete goste, članove, moderatore ali ne možete i druge admine. Admin takođe može da pregledava povijest pisanja javnog chata iako je ista obrisana. Ima mogućnost sakrivanja na chatu i pregledavanja ip adrese ostalih korisnika.

VIP Član

VIP CHATER!

VIP (Very Important Person) ,kako i sam naziv kaže:"Veoma Važna Osoba". To je u principu klasični,registrovani nick koji dobija malo drugačije ovlasti.

Vi kao VIP član chata imate mogućnost naručivati muzičke želje bez vremenskog ograničenja (recimo 5 za redom da svira za Vas) ,i sl.

Takođe ,imate opciju "invisible" tj. da se 'sakrijete' na chatu ,kao i da mijenjate svoj nick. Uz vaše ime će stajati VIP.

Imate mogućnost pristupa smajlićima koje neće moći koristiti rang leveli 1,2,3. Takođe ,kada Vas neko pozdravlja ,vaše ime će svijetliti.

Very Important Person

DODATNA PRAVILA

Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti nekoga iz osobe, ukoliko ocjene da je njihovo postupanje neprimjereno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja! Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat-u (a znate da niste izbačeni zbog jednog od gore navedenih razloga). Molimo vas da nam se javite putem kontakt forme. Mi ćemo nastojati da vam pomognemo(nije potrebno pravljenje drugog nick-a jer kao sto znate dva nicka nisu dozvoljena).

- Nemojte zahtjevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.

- Prijetnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, biće najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!

- Zabranjeno je pjevanje u chatu tj recitovanje, jer se tako gubi tok priče

- Zabranjeno je korištenje više smajlića jer to može dovesti do kočenja chata, ili samo korišcenje istog, (zabranjeno je istovremeno koristiti vise od 3 smajlića ili vise puta jednu te istu riječ, to se smatra spamovanjem chata).

Copyright © 2018, Radio Vesela Duša. Sva prava zadržana. Dizajn i rješenje: Master Dizajn