UKRATKO O NAŠEM VD RADIJU...

Dragi i poštovani slušaoci, prvije svega želimo Vam zahvaliti za Vaše interesovanje za naš radio. Radio Vesela Duša je prije bio pod raznim nazivima ,te je imao jako veliku popularnost. Zbog nesretnog slučaja kod Vlasnice je stopiran i bio u je pauzi oko 3 godine. Napokon tu smo ,iako ta priča nije vrijedna sjećanja ,pitate se šta je mene ,vašu Cica Macu navelo ponovo na to? VI!

Da, vi ste ti zbog kojih sam ponovo pokrenula radio ,te zbog svoje vesele duše tako sam ga i nazvala. Ja želim da Vi uživate samnom na radiu ,te znam da ću i ja sa Vama. Pored radia koji će raditi 24 sata i live programa sa našim voditeljima, tu je i naš chat gdje možete da pišete sa voditeljima i sa ostalim chaterima. Želimo Vam doborodošlicu na naš radio i mnogo uživanja u muzici, pitanju i dobroj zabavi. Mislili smo na sve, tako i na recesiju u cijelom svijetu.

Naime, muzičke želje kod nas su besplatne, i trudit ćemo se da što duže tako ostane, i da svi možete poručiti muzičku želju, ili još bolje ,prijaviti nam nečiji rođendan, i da svi zajedno čestitamo ,pustimo par pjesmica i da uz sve to fino popijemo i čašu vina. Sa nama je sve moguće. Uvjerite se sami!

Vaša DJ Cica Maca & Team Radia Vesela Duša.

Neke minijaturne novosti...

Lakši i brži chat!

Posle mnogo muke sa Flash Chat-om i usporenjima vaših računara uveli smo PHP chat koji će nesmetano raditi na svim računarima i to bez kočenja i izbacivanja naših chatera.Takođe ,na chat je moguće pristupiti preko bilo kog uređaja ,uključujući mobitele I tablete. Mi smo tu zbog Vas!

Nova mobilna aplikacija!

I to smo uveli! Pošto nekolicina Vas ili je slušala ili bar pokušala slušati radio na mobitelu ,od sada želimo da Vam i to omogućimo tako da smo aktivirali mobilnu aplikaciju koja je kompatibilna sa većinom telefona. Uživajte!!!!

Naš novi streaming

Novi streaming na novoj i boljoj konekciji odazvat će se svakom broju slušaoca ,i osigurati svima brz i nesmetan pristup i uživanje u muzici.Koristimo softificiranu seriju streaminga koji je kreiran da bi izdržao mnogo opterećenja ,i zato se ne bojimo da će iko ostati bez muzike.

Vlasnica radia

CICA MACA Pored velike želje i volje za muzikom pokretač je ovog projekta.

Bez obzira na sve prepreke koje su me dovodile u situaciju smanjenja kvaliteta - HTJELA SAM NAJBOLJE ZA VAS, i od najboljeg još bolje. Lično sam sama birala dizajn, boje,rasporede na ovoj stranici, a uz konsultaciju sa Master Dizajnom, i uz njihovu stručnu edukaciju - birala sam za Vas i kvalitetan web hosting, chat, smajliće, streaming - i ko zna šta više ne.

Ukratko ćemo Vam pokušati predstaviti našu stranicu, chat i streaming - što mislim da je najbitnije za Vas da znate, dok oko ostalih pojedinosti Vas neću daviti.

Radio Vesela Duša, Vama možda ne znači ništa, ali meni kao vlasnici znači mnogo.

TIM RADIJA

VLASNICA:
- Cica maca-
MASTER:
- Nelle-
ADMINISTRATOR:
- Blondi-
Copyright © 2018, Radio Vesela Duša. Sva prava zadržana. Dizajn i rješenje: Master Dizajn